Sunday, October 26, 2008

Tennivalok

Muszaj, h osszeszedjem magamnak, mit kellene a kozeljovoben elvegezni, az elkovetkezo het, az oszi szunet okan remek is lenne a legtobbjere.

Befejezni-elkesziteni a steppelt ezmegazokat, ha napi csak 1 keszul el, az kb 1 ora a napbol es mennyivel beljebb lennek karacsonyugyileg.

Tokot vajni a gyerekkel, minden megvan hozza.

Szekhuzatok, ahhoz is minden megvan, mit halogatom ennyit?

Karacsonyi papir nyomdazas, ezt is a gyerekkel.

Tokmuffin halloweenre. Mivel Chessington lesz a celallomas, ennel tobbet nem vagyok hajlando keszulni erre az "unnepre". Ez http://www.channel4.com/food/recipes/chefs/jamie-oliver/butternut-squash-muffins-with-a-frosty-top-recipe_p_1.html lesz, most lattuk a gyerekkel a teveben, elkesziteni is egyutt fogjuk.

Kolok osszes szuneti hazija.

Ikeapolc osszerakni.

Kinott holmikat ebayre rakni. A horcsogcuccokat a gyerek szepen meg is pucolta mar.

A dolgozoban kis atalakitas, drotok atvezetese, szgephaznak troli meg hasonlok.

Uszasvideot megnezni, dokumentacio ezmegaz.

Es hat persze takaritas pakolas vasalas, the usual stuff.

De jo kis "kimentem a kertbe es szedtem petrezselymet" poszt lett ez :DDD

Nannynal voltunk amugy, elmentunk a partra a vilag legjobb kocsmajaba fishandchipset enni, en makrelasalatat, de az is isteni. Meg vettunk a sarki halasnal friss halat, amit most gyorsan be is rakok a fagyiba, mert holnap este Foyziaval vacsorazunk, csakmiketten nocik, juteszembe. Rettenetvacak ido volt ma, egesz nap bent sunnyadtunk, pasi joszerivel allandoan aludt, kb mint egy mormota vagy egy ujszulott, a gyerek meg a kepzeletbeli sarkanyaval tepte az idegeinket. Meg a kerteszhez is kiment ezzel, aki egy jo otvenes maganakvalo mufurc, de egesz jol birta a gyurodest. A sarkanytemanak ott lett vege, amikor a gyerek vegigkerdezett minket, h a mi sarkanyunknak mi a neve es milyen fajta sarkany. A pasiet Haemorroidsnak hivjak es a Pain_in_the_bum fajta sarkanyok kozul valo, ezen sirva rohogtunk es onnantol mindenkinek tilos volt sarkanyoznia. Ja, a gyereknek a kocsmaban, eves kozben jutott eszebe, h melyebben elmeruljon a temaban, miszerint mi is az a haemorroids??? Persze jo hangosan. En az asztal ala bujva vinnyogtam, Nanny urinosen mosolygott, a pasi meg a gyerekre haragudott, mintha nem az egesz az o bune lett volna :PPP Es szivatta a gyereket Spiny Normannal, ami szinten vegtelen kerdesozonre adott urugyet, de legalabb etkezoasztalkompetens tema :)

No comments: