Saturday, October 18, 2008

Igazabol nincs semmi

csak szegeny blogra rafert mar egy poszt. Pasi dolgozik, gyereknek kitort az oszi szunet 2 hetben. Delre megcsinalta az osszes hazifeladatat, mar csak olvasnia kell, az aktualis regenyt befejezni (az Eragon folytatasa), akkor elolvashatja az Eragont (az nem volt meg a sulinak, tehat megvettem en), aztan a kovetkezot, halisten szoszatyar a szerzo, lehet sokat olvasni sarkanyokrol.

En meg tanitok, elkezdtuk a tesztelest. Meg fozok, sutok a csodasutommel. Aztan kb ennyi. Az ido szep, menni kene kerteszkedni, de a pasi nelkul nem hiszem, talan holnap.
A het hire, h megjott a gyerek matraca vegre, most mar az o gerince is biztonsagban. Es elkezdtuk a Tomatis modszert, talan ez lesz a megoldas, talan nincs is megoldas... Engem iszonyuan felkavart ma reggel, rangott a gyomrom, a gyereken nem latszott valtozas. De egy alkalom az meg nem bizonyitek semmire, majd az elso het uytan ertekelunk komolyan.

A dietam is megy, teljesen abbahagytam a pontok jegyezgeteset, a heti fel kilo minusz megint meglesz, most eppen viszkilikoros kuglofot sutok a tul gyors fogyas elkerulese erdekeben :PPP

No comments: