Sunday, October 5, 2008

Szolgalati kozlemeny apgred

Az a baj allitolag, h a leginkabb hasznalt melcimem mogotti szajt nem igazan el. Raadasul maga a szajt tobbszor volt mar hekkelve, hasznaltak spamcelokra is (nem a pasiek persze, ilyesmikre nincs idejuk), ahogy a pasi mondta "megeroszakoltak". Ezert a tonlajn, aki amugyis betegesen neurotikus spamszurest illetoen, (bar ez a hasznaloinak talan nem baj, nem tudom, engem inkabb idegesitene, h a jo leveleim nem jonnek be, mint h a nemjok bejonnek) ugy dontott, h eddig es nem tovabb, nem enged be. A cimem sem valami komplikalt ugye mar magaban. A frimelessel meg az lehet a baja, h a cim magyar, a kiszolgalo angol, a kis fejebe nem fer be, h a vilag nagy es utlevelet sem bonyolult manapsag szerezni. Na mindegy, a megoldas, h kapok uj, az igazi ceghez kotodo melcimet, az is zsuzsi lesz, csak a vegzodese mas. Az a szajt el, nagyonis, ceg is van mogotte rendes, spamgondjai sincsenek, remeljuk ez megoldja a problemat.

Bocs mindenkitol, akinek nem irtam az utobbi napokban, bar ez a kor igen szeles, alig ultem gep ele mostanaban. Vagy dolgozom, vagy gyerekezek, esetleg catanozunk. Beleszerettunk rendesen :).

Az eso meg esik, hideg is van, megy a futes, a macskak ki vannak akadva h nem ugy jarnakkelnek, ahogy uri kedvuk tartja, be van csukva a furdoszobaablak :)

No comments: