Monday, October 13, 2008

Dieta

meg mindig mukodik, szep lassan megyeget lefele. A heti fel kilo szerintem teljesen korrekt, kovetheto, birhato, sosem vagyok ehes es esellyel elkerulom a lottyadtsagot kesobb. Ehhez kepest a ww szajton minden heten, immar harmadik hete kis felho modul kukucskalo napocskat kapok, a megjegyzessel, h ha elegedett vagyok, akkor igy tovabb, ha nem, akkor itt olvassak tippeket. Nem akarok tippeket olvasni, komolyan nem ertem, miert nem jo a heti fel kilo minusz. Amikor az elso heten a -4 volt, akkor bezzeg kaptam nagy szmajlis napocskat, pedig az vagy hazugsag, vagy hiba, ep ember nem fogy 4 kilot egy het alatt. Sutit is akarok enni, meg kenyeret meg mindent, csak a mennyiseg es a zsirtartalom modosult. Jol van ez igy.

Talan tendenciozus, de sorozatosan belefutok a deli, koradelutni tevezes kozben kbozo fogyimusorokba. (Haziasszonyi let rulez! :PPP) A kedvencem a diet doctors cimu. Elkepesztoen ostoba emberek zabaljak magukat bucira, aztan sirnak h nehez a dieta es kilognak a mekibe stikaban. Hihetetlen komolyan. Volt egy 22 eves lany, aki az ikrei szuletese utan szepen visszament a lanykori formajaba, jol nezett ki. Majd a gyerekek egy eves koraban elkoltozott mashova "messze az anyukaja hazikosztjatol". Es ez magyarazat volt arra, h 22 kilot felszedet egy ev alatt. Merugye anyuka hazikosztja nelkul az egyetlen alternativa a meki menu. A big one persze. Amiben annyi a kaloria, amennyit egy kanadai favago nem hasznal el egy nap. Mikozben a lany napi lepesszama joval 2000 alatt volt, esetenkent 600. 2 2+ eves gyerek mellett. A jatszora sem vitte ki oket? A masik kerdes, bar ezt a musorban nem feszegettek, h mit adott a gyerekeknek enni? Meg remelni lehet, h uveges bebietelt, bar egy 2 evesnek az mar nem eleg, kulonosen textura szempontbol, vagy ok is mekin eltek??? 3 honap alatt lefogyott 15 kilot, nagy kinkeservesen, pedig egy bazi team tamogatta mindenhonnan (es gondolom penzt is kapott, en tuti nem allnek a teve ele felpuceron a hajaimmal meg a komplett agyhalalommal ingyer), de ment a sirasrivas nonstop. Megtanitottak fozni, kaloriat szamolni, odafigyelni.

A musorban megszolalt meg egy megadagi no, aki fogyasztotablettaval fogyott le vagy 40 kilot. Olyannal, ami a zsirfelszivodast gatolja. Napi tobbszor voltak kontrollalhatatlan hasmenesrohamai, igen, utcan, vendesegben, kocsiban is. Magyarul osszefosta magat rendszeresen. Tobb honapig voltak emellett heti rendszeresseggel hallucinacioi, remalmai ejjel. De nem hagyta abba a tablettat. Nemnormalis... Aztan mikor vege volt a "kuranak", akkor a kilok szepen feljottek megint. "A tabletta tonkretette az eletet". No comment. A kedvencem meg az a no, aki a gyomorgyuru utan HIZOTT. Olyan szukre szabtak neki, h szilard nem megy at, mindent pepesitenie kell, volt h megakadt egy darab sulthus, aminek nem birt ellenallni, napokig, amig az ott el nem rohadt szepen, meg vizet sem birt inni, dehidratalodott korosan. MENNYIT bir enni valaki PURESITVE, hogy hizzon??? Szemernyi erzekenyseg nincs bennem. Ha valaki kover, lelke rajta, erezze jol magat a boreben. De h mindenfele huje almodszerekkel probal a KEVESEBBET EVES alol kibujni, az nonszensz.

No comments: