Monday, September 22, 2008

Mindennek van oka



mindig. Vagy majdnem. A nemfogyasnak is, csak eszre kene venni a sajat testunk egyeb jeleit is, merazer funkcionalok egyeb szinteken is. Szoval nem olyan remenytelenul sotet a helyzet. Ma kellett volna elkezdenem es lett volna 3 sikerelmenyben dus hetem :P

Kolok remekul funkcional, irja a hazifeladatait es jol, zongorazik es jol, furulyal es jol, meg szot is fogad. Es eszik mint a gep, szuburb hauzvajf lelkem boldog. :) Pokemon a labat az eletunkbe sohatobbe be nem teszi. Istenengem :)

Ma jot shoppingoltunk Nannyval, aki kiheverven a stresszdus mult hetet, mar megint a jofej szuperanyos, aki altalaban szokott lenni. Es talaltam valamit, amire ugyan semmi szuksegem nem volt, de muszaj volt megvennem, mert bizonyiteka az egesz gyerekkoromban a vilagegyetem alappillerenek tartott axiomanak, miszerint a szocialista (kommunista) rendszer a felsobbrendu :DDD


Igen, zacskostej :D. Begyuruzott, az IGAZI! Igaz, nem literes, hanem ketpintes, 1.336 vagy mennyi kiszerelesben (az angoloknak az elmult 30 ev metrikus rendszere sem volt eleg, h literben birjanak tejet venni :PPP), de zacskos es tej. Es a vasarlokollega altal kivalasztott folyt is, ahogy azt kell, vissza is tette a hitetlen, tokeletesseget elvaro kapitalista noszemely :P. Arulnak melle kiomlesbiztos kancsot is es van 4%os kiszerelesben is. Sajnos nekem a Sainsburys nem esik mindig utba, pedig ez vicces nagyon. Es zoldebb mint a muanyagflakon. Igaz, nem bio. De ne legyunk telhetetlenek. :)

(A zacskot meg majd csikka szabdalom es labtorlot horgolok belole, az igazi retrofiling es a total ujrahasznositas kedveert :DDD)

No comments: