Thursday, September 11, 2008

Kulonorak

mmint a gyerekei, nekem minden oram kulon :).

Ma reggel megoldodott a dilemma, h mennyi es milyen legyen neki. Az iskolan beluliek, mert a kivuliek meg nem tisztazottak teljesen.
Tehat lesz hetfon a deli szunetben korus, majd vmikor a delutan kozepen furulya, ez utobbi csak 5 hetig, lemondjuk, hacsak vmi csoda folytan a gyerek bele nem szerelmesedik, ez eddig nem tortent meg. Ezzel kapcsolatban van meg mit irni, de azt meg emesztgetem igazabol. Este pedig zongora, muzikalis a hetfoje.
Kedden a deli szunetben type&spell, gepirasora, ha mar a rettenet kezirasat nem birjuk jobbitani, legalabb gepen birjon ertelmezhetoen irni.
Szerdan este uszas velem, a tegnapi nem nevezheto sikernek,de majd belerazodunk.
Csutortokon SEMMI. Ez oriasi ujsag, eddig mindig az en gyerekemnek volt a legtobb kulonoraja. Ha minden jol megy, a kovetkezo felevtol erre a delutanra kaphat iskolai karatet, legalabb nyamvadt sarga ove jojjon mar ossze igy 3 ev utan.
Penteken delutan tag-rugby (csak a roluk logo szalagokat szabad markolaszni, nem egymast, magyarul rogbilajt :) ez jo lesz a kozepiskolaba, minden grammarschoolban van rugby es az uj tanbacsi tartja, hadd baratkozzanak ;) ha nem szereti, majd abbahagyja es belep a karate). Eztan velem uszas megint, aztan este kozos trampolin. Ez is sportos nap, de igy alakult.
Minden masik nap 3.30-4.30 kozott hazifeladatklub, magyarul napkozi, a fene sem fog a hazijaval szivni, eleg nekem a maradek, amit nem kepes bent megcsinalni, mert piszmog vagy elrontja.
Szombat delelott windsurf, mar amennyiben nem szakad az eso, viszont fuj a szel, az utobbi napokban emiatt maradt el tobbszor, szel hianyaban nemigen lehet szorfolni.

A delutani kulonorak eddig sem voltak sanszosak, a tavalyi leckeirasi mizeria okan, a deli szunetesek pedig ma reggel dontodtek el, ugy, h a pasi sokallta a koloknek csomagolt ebedet (igen, beadtam a derekam, megint csomagolok). Mondtam neki, h tegnap meg hazipontot is kapott, mert mindent megevett, mire megtudhattam h a keddit viszont a pasi ette meg kvazi egeszeben, gyereknek "nem volt ideje", mikozben semmi extrasag nem is volt meg, az elso heten ugye nincs.

Elete minden percet meg kell tervezni, le kell szabalyozni, ellenorizni, pontozni AAAAAAAAA

na megyek usztatni, jonapot

No comments: