Sunday, June 13, 2010

Eloleptettek

elso osztalyu junior kadet lett belole, mivel mar fel eve szorgalmasan jar (15nel tobbszor volt, ez a kriterium), kapott egy piros plecsnit, amit fel kell varrnom a pulovere ujjara. Ha az 1 evet betolti, akkor leading junior lesz belole, bar ahhoz azert nem artana par ujonc, merugye kinek a liderje lesz, ha nincs alatta senki? Megint lottek legpuskaval celtablara, az egyik legjobb eredmenyt erte el, sajnos a juniorok sikereit nem irjak a dicsosegtablan, talan h ne erezzek magukat rosszul, h nem olyan jok, mint a tobbi, hat most az enyem eppenhogy jol erezhetne magat. Kis sasszem bajnok :)

(mondjuk ezzel kapcsolatban ambivalensek az erzeseim, de egyelore meg messze van, h ezt a tudasat elesben hasznosithassa es hat hipokrita lennek, ha nem tudnam, h ez egy militarista szervezkedes, jo meg szep meg rengeteget ad a gyereknek, de akkoris a haditengereszet gyerekszobaja, de akkor is adott egy hatborzongato filinget, ahogy magyarazta: one went to his forhead, 2 at his eyes and 3 in his chest, he was VERY DEAD, Mum you know... meg akkor is, ha csak egy papirkeprol beszelt)

Es dicsertek nagyon, jol viselkedett, csak egyszer kaptak ossze Johnnal (aki hozta a formajat es addig cukkolta az enyemet, amig az ki nem buggyant, a szokasos forgatokonyv), ugyes volt. Szeretik, annyira jo ezt latni. Masodik este meg teljesen magatol elvitte az "agyat" (matrac+halozsak) John mellol, h az ne vigye kisertesbe es "jo" lehessen. :)

No comments: