Wednesday, January 27, 2010

Kutya meg a farka

Mert en most ugy orulok :). Ugyan IRL meg nem kaptam semmit a masodik kurzusrol, de URL minden bekerult az egyetemi "otthonomba" (van a szajtjukon egy un student home, ami az enyem, minden ott van elektronikusan, meg a dvd-k atirata is, ha valaki nem birja a szineszek fejet nezni, inkabb olvas :D, ott van meg tovabba a felkeszulesi naptar HETI bontasban, komolyan csak arra nem adtak javaslatot, h mikor menjek kakilni, imadom ezt a szajbaragast, kockfeju me), olyanokat fogok tanulni, h Taylor polynomials meg eigenvectors, akarmit jelentsenek is ezek. NAGGGGYON izgi. :)
A vizsgak (jaj mit nem mondok, ezek is csak hazidolgozatok) pedig tenyleg szepen el vannak csusztatva egymastol, nincs olyan soha, h 2 heten belul lenne ketto, kiveve az utolsokat, amik 1 heten belul vannak, de azok mindket kurzuson igazabol osszefoglalo ismetlesek, tehat sok ujat nem is kell rajuk tanulni. Oktobertol pedig tanulhatok valami ujat, hehe. :)
Ennek oromere ma beveszem magam Croydonba es addig haza sem jovok, amig egy csomo penzzel szegenyebb es egy csomo szajreval gazdagabb nem leszek, kulonos tekintettel egyszem magzatom inghelyzetere, amibol 1 van neki, kiborito.

No comments: