Friday, January 8, 2010

Helyreigazitas

Manchesterben volt ejjel -18, megkovetem az indexet alazattal, megsem irtak nagy marhasagot, mondjuk a del-Anglia nem stimmelt, Manchester igencsak eszak, sot eszakkelet es ide ugye onnan jon a hideg szel.
Nalunk, igy az ablakon kinezve, nyugi van, uj ho nem esett, a homerseklet meg gondolom olyan 0 es -5 kozotti. Ma ejjel kipakolok mindent a melyhutobol dobozokban es leolvasztom, pont kapora jon a hideg. Fozni kene kocsonyat :) meg disznot olni a hatso kertben, azok ilyen fagyos foglalkozasok :).

Nem tudom, mi legyen ma a gyerekkel, allitolag az iskola kinyit csokkentett modban, kb megorzo celbol, ami a gyereknek nem igazan szukseges, nekem viszont tanulni kene vegre. Ma van veradas is. Fel fogom oket hivni, h megtartjak-e, lesetalni a lenti faluba (aztan meg fel persze) mesebeli (holvoltholnemvolt) buszjaratokkal nem fogok. Usztatni nem megyek, annyit nem er az egesz, h a 2 bator tanitvany miatt, aki megis eljon, kockara tegyem akar csak a kocsit is, nemhogy magamat. Banyek, megis utana kellett volna jarnom a teli guminak, de aszittem a karacsonyi havazassal idenre vege is, hat tevedtem...

1 comment:

marta said...

éljen a "szovjet" hűtő :) :)