Sunday, January 10, 2010

Ami elromolhat

az el is romlik. Murphy :)
Most eppen a konyhamalac es a villanyzuhany adja meg magat. Az elobbi abszolute nem erdekel, sosem hasznalom rendeltetesszeruen, kizarolag akkor, ha sok a viz a kismedenceben es gyorsabban akarom lefolyatni, mert a malac miatt baromi lassan folyik le. Meg nem szoltam a pasinak, h szerelje ki, lehet h el is hajt (mint apam anyamat :D), h o programozo es nem csoszerelo (apam eseteben a programozo villamosmernokkel behelyettesitve), de lehet h gyoz a buheralos enje. Mondjuk ha marad sem erdekel, lassan folyik le, zagson.
A zuhany mar erdekesebb problema, raadasul nem csak az enyem, mindenki szokta hasznalni, eselyes, h ott szolas nelkul is fog tortenni valami, a legforrobb vizet a pasi szereti, most meg eppencsakhogy nem hideg, aliglangyos. Ugyan hasznalhato, de nem komfortos, messze sem. Ez a 2 haztartasi gep talan az utolso az eredetiek kozul, amit az elozo tulaj hagyott itt, minden mast lecsereltunk mar.

Nyomom az openjunis felkeszitest, februar elejen indul a kurzus, addig tisztaba kellene jonni az erettsegi szintu matekkal (ami sztem itt magasabb szintu, mint anno otthon, de lehet, h csak oregszem en romlik a memoriam).
http://www.cimt.plymouth.ac.uk/projects/mep/default.htm
ha valamit erdekel, komplett matektanitas angolul, ovodatol erettsegiig, magyar kozremukodokkel, erdekes es tanulsagos (es konnyen ertheto :P)

No comments: