Sunday, November 29, 2009

Hoki

Annyira jofej volt a gyerek, az edzo mondta neki, h igyekszik bevenni valamelyik soron kovetkezo meccsbe, ne csak edzesre jarjon (eddig 3x volt, szoval nem jar evek ota azert). Mire a gyerek aszonta neki, h meg igazabol nem erzi, h menne neki, majd ha jobb lesz, majd akkor menne inkabb meccsre. Gondolom nem sok van az edzo prakszisaban,. aki nem az Olimpiaval kezdene :D.

Eppenseggel nem mindenben ennyire visszafogott, tekvondoban most het vegen volt valami szintfelmero, szinesovnyero verseny (??? komolyan gozom sincs, hogyan megy ez, mondjuk nem is erdekel szemernyit sem), na arra mar ment volna, igy 3 alkalom utan, de meg meze sincs, ahhoz is kell jarni x ideig. Kapott egy sokoldalas nyomtatvanyt, na azt az elso este vegigolvasta, most azert nyuz, h vegyek neki koreai-angol szotart, merugye a tekvondo az koreai AAA
Kadetteknel is nyomul, vegre befizethette a befizetendoket, tehat New Entry-bol Junior Cadet-te valt, nagy az orom! :) Elkezdett pontot gyujteni, valami proba lesz hamarosan, ha azon atmegy, kaphat kituzot, varrhatom a puloverere. Lassan de biztosan haladunk az Admiralis cim fele ;)

No comments: