Tuesday, November 17, 2009

A het tovabbi tortenete

szerencsere esemenytelen volt, szerdan hozzam jott 2 anyuka kavezni reggel, majd penteken en mentem egy masihoz, akinel mindenfele aruloemberek is volt, ki csokoladeval, ki salakkal, ki ekszerekkel kereskedett, a haziasszony sminkben utazik. Nos csokit vettem csak, a fara diszt meg az adventi naptarba es egy mikulascsomagot, ha mar keszul ra a gyerek :P.
A het hire, h a gyereknek baratnoje van. Igazi randizos, csokolozos (khm puszilkodos...) szerelmeslevelkes, szivecskeslancos-ajandekos. Az ugy volt, h fozesoran a kislany talalt valami viragot az asztalon es rajzolt kore egy szivet, h ezt a gyerekemnek szanja (nanahogy megint nem o kezdemenyezett :D). Aki erre fel megkerdezte, h akkor te most az en gorlfrendem vagy? Az meg aszonta, h jesz. Es ebben maradtak. Szerintem a sztori csucsa volt, amikor az egyik osztalytars (az osztaly rosszgyereke) randitanacsadast tartott neki, miszerint "irjal neki egy cetlit, h jojjon az udvari feszer melle (felreeso zug???) es ott kerdezd meg tole, h randizna-e veled. A randi a legjobb moziban es uljetek leghatulra". En ezen a ponton sirva rohogtem, ez annyira mokas, ahogy ezek a kis szortelen ferficsirak egymast oktatjak :DDD.
Tehat volt randi is vasarnap, volt arcon puszilas es a kocsiban allitolag meg szajonpuszilas is, a pasi lesett a tukorbol, de a gyereket kerdorevonva, az tagadta a nyelvet, "I don't do snogging!" Ajandekok jonnek-mennek, leveleket talalok itt-ott. Ha megkerdezem, allitja, h "szereti", barmit is jelentsen ez, egyszeruen nem hiszem el, h azt a gyomorremegos repkedest erzi, amit en anno parszor, de hat annyira kicsi meg. Szerintem ez egyfajta csoportnyomas, bar annak nagyon orulok, h egyaltalan erdekli a tortenet, eddig mereven elzarkozott a kerdesek elol is, mondjuk nem is forsziroztuk. Mindenestre azota a girlfriendrol beszel, nem a kislany nevet emliti es egeszen lehetetlen helyeken meseli el a "titkot", kb vadidegeneknek...
A hetvege intthonmolyolos volt, keszulunk a kovetkezore, ami nagymamazos lesz, huhh...

No comments: