Tuesday, September 8, 2009

Iskola gozerovel

Tegnap, elso nap vegen egy ragyogo gyereket kaptam vissza (aztan estere elegge elromlott), aki lelkendezve ujsagolta, h 2 haziponttal nyitotta vegzos evet. Az egyiket azert kapta, mert a nyarra kapott hazifeladatok joreszet megcsinalta (utolso vasarnap, mert akkor jutottunk vegre oda, h atnezzuk a taskat es kidobaljuk belole a maradek kenyerhejat, papirra aszott almacsutkat meg hasonlokat :P, volt nagy remuldozes, h mi lesz hazi nelkul), a masikat meg spanyolbol. Igen, a francia mellett az iden spanyolul is tanulnak, ugyanattol a nocitol, tehat nagy remenyeket nem fuzok a jovo nyari esetleges spanyol nyaralas szinkrontolmaccsal kivitelezesehez (nem tervezunk odamenni amugy). Viszont a delutani osszes szabadidejet a neten toltotte, aholis talalt egy spanyol nyelvtanfolyamot, amit nekem kene kifizetni, merugye neki muszaj mostesazonnal spanyolul megtanulnia.
Amugy szamomra teljes novum a spanyol, fogalmam sem volt, h azt is tanitanak ebben az iskolaban, mondjuk vannak olyan preschool szulok, akik tajekozottabbak nalam.

Az iskolakezdes abbol a szempontbol is fenyesen idnult, h nem penteken adtuk le a kulonfoglalkozasokra a jelentkezest, as usual, ergo minden foglalkozasra bejutott a gyermek, egyik sem volt meg tele.

En pedig kaptam uj kormoket, beh, igazabol csak ujrafutoztak oket, csak a letort teljesen uj, megint csudaszepek es most lilasbordok, igazi vamp lettem :P
Mennyivel nagyobb elmeny ezekkel porszivozni, hehe.

No comments: