Friday, March 23, 2018

Lábtörés 3 március 5 hétfő

Hétfőn egyedül maradok, Andy dolgozni megy. A kutyákat egyszer ő viszi ki, egyszer a szitter, amúgy engem szórakoztatnak.
Berendezkedek a nappaliban, két sámlin van minden a kezem ügyében. Google és Netflix megint egész nap. Weed 7 vagy 8 évad, ki tudja hogyan nem ismertem meg korábban, de halleluja, rengeteg időt kell valamivel eltöltenem. Napi átlag egy évad az adagom.
Kötök is, régebben elkezdett darabokat fejezek be és újakat is, Nicola sálja a legszebb, nyers selyem lila. Egy ismerős babának is készül egy kabátka, de nem tudom az anyját elérni (kutyás ismerős), ki fogja nőni mire megkapja.
Rengeteget olvasok a lábtörés orvosi és táplálkozási vonatkozásairól, pl arról h háromszoros energia bevitelét igényli, elkezdek rendesen enni, igyekszem az üres kaloriakat mellőzni és sok tiszta fehérjét enni. Rendelek sok vitamint és ásványi anyagot, D3-bol a rendes adag sokszorosa kell, meg amúgy sem ér a nap, meg esik a hó is. Kalcium, magnézium stb, mindenből sok kell. Fogytam két kilót, remelem h a tendencia folytatódik, sajnos nem, a napi 6000 kalória az én esetemben csak pár napig szükséges.
Találok gyógytornát is, persze gipsszel azt nem lehet, reménykedem h kedden a felülvizsgálaton csizmát kapok majd, ami levehető.

Este a feszültség óriási veszekedesben tör ki, erre inkább nem emlékeznék, elég annyi, h Andy jobb ha nem választ ápolói munkakört a jövőben sem.

No comments: