Sunday, May 9, 2010

Kesz

a konyha majdnem, en meg teljesen :P
Meg 1x vissza fog jonni a mester, par aprosagot befejezni, mind az en saram, nem is pampogok. Mondjuk igy is hasznalhato minden a mosogatogepet kiveve, meg par napig kezzel kell, bar az uj dezsaban meg ez is orom. Pakolok befele es eros a kisertes, h kidobaljak soksok sosemhasznalt vackot. Asszem az lesz, h amit nem szoktam hasznalni, az megy egy dobozba, amit egy evig nem veszek elo onnan, az megy a kukaba.

Nagyon szep lett, tenyleg nagyon. Igy keszen persze lenne meg par otletem, pl a nagy pakolos szekreny mehetett volna a mosokonyhaba, a huto helyere es akkor a huto, amit azert sokkal tobbszor hasznalunk naponta, befert volna a konyhaba, de majd ha hutocsere valik aktualissa, akkor ezt megcsinalom, addig jo lesz ez igy (azert elkezdek szoritani, h dobja fel a talpat, vegtere is 7 eves tuti megvan).
Amolyan dizajnos filingje lett, a szinek, az anyagok, pedig nem is volt szandekomban ez, de persze nem banom. Az indukcios fozolap pedig meg annal is remekebb, mint amire emlekeztem, pedig szep emlekeim voltak. Az elso igazi fozes egy tonhalas teszta volt (ehhez talaltam meg majdnem minden hozzavalot, az olivaolaj kivetelevel, dietas :P)

No comments: