Saturday, May 8, 2010

Indukcios

Kezdem a rossz hirrel. A kedvenc saute-pan es a megkedvencebb kukta a fozolapcsere aldozataul esett (meg meg par nemkevesbe kedvenc, de legalabb nem draga serpenyo is)
Ezt talaltam most a neten bogaraszva (mennek inkabb porszivozni :P)
Nooormaliiis?? Ezekben a dolgokban az a vicces, h aki EZT megengedheti maganak, az altalaban kizarolag etteremben eszik :P En legalabbis nem pocsolnek a fozocskezessel, ha egy serpenyore 280 penzet dobhatnek ki. Na megyek porszivozni :P

A jo hir, h a gyereknek VAN izlese, nem is keves, ami most eleg sokba fog kerulni, mert sajnos nekem is van es amikor igen hatarozottan a konyhasember ele allt, h EZEKRE a csudaszep ajtokra NE tegyen fogantyut, mert csak elronditjak, akkor sajnos igazat kellett neki adnunk mindharman es lesz nyomogombos-magneses ajto, csak sajnos ahhoz a zsanerokat is le kell cserelni. Es annyiora tetszik neki az uj konyha, h segit takaritani, igaz ezt penzert, de nekem siman meger egy otost, h mellettem sertepertel es magyaraz kozben :)
Es azt is mondta, h "anya, te nagyon szerencses vagy, h egy ilyen gyonyoru konyhara telik". Ebben szinten egyetertunk :).

No comments: