Saturday, December 26, 2009

Elkapott a gepszij

Pont karacsony elott megjott az Open Uni csomagom, a bevezeto infokkal, tudasleporolo revision packkal, sikerult mar Szenteste egy orat tanulnom. Nagy meglepetesre nem lesz az a setagalopp, amire szamitottam, az elso orrbavagas "tortek osztasa" cimmel erkezett, NAGYON sokat felejtettem :). Dehat ezert iratkoztam be ide, ugyebar, ha nem lennenek ujdonsagok, akkor minek csinalnam? Ma egesz delelott itt ultem, bar igazabol nem tanultam, hanem ismerkedem a szajtjukkal, listakat keszitek, mit kell beszerezni, elokesziteni, van apropo ikeaba, papirboltba menni, rendet is muszaj lesz raknom az iroasztalomon vegre.
Es bar meg ez a kurzus igazabol el sem kezdodott, mar talaltam magamnak egy 1 hetes bentlakasost a bathi egyetemen juliusra, juppiii :)

Gyerek mellettem legozik, mgis kapott a rokonoktol, (ha mar a vonalas anyjatol nem) egy jo nagy dobozost. Ugralt is rendesen oromeben, kompenzalva a finnyogast, amit a DrWho-s konyvek miatt eloadott, alig volt gaz. OK, nem szanjuk szocialis munkasnak, de azert az ajandekozot illik nem megbantani. Osszessegeben ismet sikerult a "vilag legjobb karacsonya" rendezveny cimet kierdemelni tole, kelbimbot sem kellett ennie, mit remelhet meg az elettol?

Most felkeltem a pasit vegre, megreggelizunk, bar talan egyszerubb lenne ebeddel inditani...

No comments: