Friday, November 7, 2008

Tovabbtanulas

sok gumimacim kozott a legkedvesebb, lassuk be. ;)
Most eppen azon az ellentmondason ragom magam, h mikozben eleg vilagos, h a gyerek lanyok tarsasagaban mukodik jobban, erzi magat jobban (? nem tudom h mit erez, ez kulso megfigyeles), vagy talan fogalmazzunk ugy h a veluk tanusitott interakcioi a legpozitivabbak, illetve meg pontosabban a lanyok jobban kedvelik ot, mint a fiuk, (vagy valami), szoval mindezek mellett lazasan keszulok, h bejuttassam egy szintisztan fiuiskolaba.
Eddig kizarolag az iskola akademikus szinvonala volt a szempont, egesz pontosan nem is ismerek olyan koedukaltat, amit tanulmanyi szinvonalban megfelelonek itelnek, valami oknal fogva a nem koedukalt iskolak a legsikeresebbek. Lenne egy nem tul draga koedukalt magan a kozelben, ami felig allami de eselytelen h felvegyek, mert annyira nem allami, h ne alkalmazhassa az allami szektorban tavaly eltorolt teruleti elvet (azonos kvalitasokkal a kozelebb lakot venni fel). A masik fullmagan koedukalt, ami azert tetszett, mert europai tipusu erettsegit is ad, megfizethetetlen. Ma legalabbis, aztan meglatjuk, mit hoz a holnap, bar 1 even belul (es akkorra donteni kell) nem gondolom, h az anyagi viszonyainkban ekkora valtozas allhatna be. Never say never though.

Apja szerint egy 12-13 eves lany mar nem fog a gyerekkel szobaallni amugysem, o sem fog mar addigra es ha egy koedukalt iskolaban lanyokkal baratkozik, akkor aztan tenyleg ki fogjak kozositeni. Ebben is van racio. Majd igyekszunk nem elveszteni a falubeli lanyokat, exosztalytarsakat, delutan szocializalodhat veluk.

Vagy mittudomen, valamin mar muszaj ragodnom, nem? ;)

Meg mindig nem tudom, h javittassam v csereljem a mosogatogepet. Kezzel mosogatas meditativ tevekenysegnek szamit.

No comments: