Thursday, November 13, 2008

Reggeli

a nap legjobb resze (altalaban, mert pl ma 3 grumpy jott le, de ez ritka nagyon, a gyereknek altalaban minden testnyilasabol sugarzik a napocska reggelenkent).
Sosem reggeliztem. Volt hozza ideologiai is, miszerint "en nem birok enni SEMMIT del, de minimum 11am elott". Ami marhasag. Nem volt idom/kedvem elkesziteni es plane leulni melle, a konyhapult mellett allva kavezni egyszerubb joval. Meg az is egyszerubb, h a gyerek csinaljon maganak cerealt es egye meg, jo esetben mellettem a konyhaban, mig en az ebedet csomagolom, rosszabb esetben egyedul a telikertben. Meaculpa.
Miota reggeli cukor- es finomitott kemenyito megvonasban elunk, ergo no cereal, azota vajaskenyer van mogyorovajjal, sonka, szalami, szalonna, kolbasz, baked beans, tojas mindenfele formaban stbstb. Tegnap pl mozzarellaval toltott pestos ciabatta volt frissen sutve. Ami eszembe jut.
Es ezt harmasban leulve fogyasztjuk el, teazunk, kavezunk, narancslevezunk melle (almale, bar szereti a gyerek, szinten megvonva, az sem jo valamiert, az alma viszont igen), beszelgetunk, elindul a nap. Sosem hittem h valaha is ezt fogom csinalni, nem is igen irigyeltem azokat akik csinaljak, pedig tenyleg a nap fenypontja. Meg mindenkinek tiszta a lapja, meg senki nem morcos semmiert (na jo, neha igen, de ritkan), megtervezzuk, h ki merre mit. Vagy csak ulunk es falatozunk a fenyben. :)

Aztan a tobbieket kitolom az ajton, en meg elmegyek mosogatni :PPP

No comments: