Wednesday, October 6, 2010

rovancs

A merleg meglett, a gyerek tette be a konyhaszekreny azonr eszebe, ahol a konyharuhakat tartom, allitolag az apja mondta h pakolja el, hat o elpakolta...

A mobilja is meglett, a kabatjaban volt (a 3, valahol az iskolaban kodorgo kozul az egyikben, sajnos nem a legdragabb es meg meretben is jo kabat kerult ezzel elo, hanem egy jocskan kinottes), ennek nagyon orulunk, utalnek uj mobilt venni.

A kulcsok egyelore nincsenek meg, meg varunk, hatha, aztan zarcsere.

Ma nem tortent semmi, halistennek.

Illetve egy dolog, DT (design and technology, ahogy a gyerek frappansan osszefoglalta "ez olyan muveszet, ahol a megrendelo mondja meg, h mi a szep") oran a tanarno elovetitette, h jovore elkezdhet a zarovizsgajara keszulni es 9.ben vizsgazhat, 11. helyett. Most hetedikes. Nagyon komoly. :)
Ehhez tartozik meg, h ma este megcsinaltattam vele egy un. GCSE alapszintu tesztet matekbol, ezt fogja letenni a gyengebb nebulosereg 5 ev mulva. Az utolso 3 kerdesre egyaltalan nem tudta a valaszt, faktorizalasrol ugyanis meg nem is hallott (bar amikor elmagyaraztam neki 3 szoban, akkor utana siman megcsinalta, meg az inverzet is), meg ideje sem volt, ui fel orat adtam neki, h mennyit bir, az igazi vizsga 2 oras) es 76 pontot ert el szazbol. Ugyes :)

Annyira szeretem h ilyen okos es ma meg kozremukodo is volt, valamiert tolem nem mindig fogadja el a tanitast, magyarazatot, de ma edes volt nagyon, szepen egyuttmukodtunk.

No comments: