Monday, February 16, 2009

Kitort a tavaszi kisszunet,

ennek megfeleloen lebetegedtem. Faj a torkom, alig van hangom, klasszik natha. Pasi ejjelnappal dolgozik. Gyerek persze halalra unja magat, allandoan tevezne, nem konnyu ot ugy szorakoztatni (ertsd tavoltartani az elektromos ketyerektol), h tele van vattaval a fejem. Tegnap csak fenyegetozott, h vilagga megy (de elobb adjam oda mind a 14 font zsebpenzhatralekat), ma reggel meg is tette. Kabatot es bakancsot huzott es elindult. Kerdeztem, h nem reggelizne-e elobb, de aszonta nem ehes. Nem tudom meddig jutott, de mire a pasi a konyhabol a lepcso aljahoz ert (<10m), h egyutt rohogjunk (csori gyerek akkor a legviccesebb, amikor komolyan merges), mar az ajtoban allt megint, h megis inkabb reggelizne. Ebben maradtunk.

A hetre ki kene talalnom vmi programfelet, amiben uszas is van. Bar jelenleg meg a zuhanyzasra sem vagyom, a kezmosas pont eleg viz. Azt hiszem, h a ho miatt elmaradt orakat potlo leckek kedden es szerdan elegek lesznek egyelore (foedzo aszonta nem gond, ha viszem a gyereket, mashova ugysem nagyon tudnam tenni), aztan lehet, h jobban is leszek es megyunk csak ugy is.
Egyeb program sem artana, de most a vatta akadalyoz a gondolkodasban. Szombaton elvittuk a nambortu bicajt a javitoemberhez, hatha az alkalmas kerekezesre, abbol kedden lesz jarmu remelhetoleg, akkor azt is uzhetjuk. Meg vmi londonos nyomulas is jo lenne, haborumuzeum, vagy ki tudja, majd meginterjuvolom a gyereket, mit akar. Tanulnia nem kell, egy het tespedes neki is jar, olvasni magatol is rengeteget szokik. Meg amugysem latom sok szukseget a szunetbeli tanulasnak, megjott a felevi bizi, minden eddigiek legjobbika. Minden 1es vagy 2es, testneveles es zene is!, labdajatekok 4es. Franciat nem osztalyoztak, a franciatanarno lelepese miatt (azota a tesitanarno, aki a szamteket is okitja, tartotta a franciaorakat, szvsz 2 leckevel jarhat a gyerekek elott). A laptopveteltol csak az mentett meg minket, h tobb a 2es mint az 1es, de amilyen ez a gyerek, bele fog huzni abba is, nyarra nem usszuk meg azt sem.

Jo kis feltrimesztert zartunk, szuper bizi, uszas siker, raadasul o volt a het csillaga megint, most baratsag miatt (Star Friend), de h ez mit jelent pontosan, azt nem tudom.

Egy nap biztosan be kell mennunk Londonba, nekem elveszett a magyar utlevelem, a gyereknek meg lejart.

No comments: