Saturday, April 6, 2013

Uj szoba

Jo, csak atrendeztuk, nem epitkezes miatt nem irok. Regota esedekes volt, az ablak ala helyezett franciaagy jelentosen megnehezitette az ablak funkcionalis hasznalatat, mar a redony felhuzashoz is nyujtozkodni kellett, a kinyitashoz meg az agyra allni, lassuk be, nem a szokvanyos megoldas.
Tehat regi almom valosult meg azzal, h atpakoltuk a szekrenyeket (masfel meternyi ikea pax, nem nagymama diofabutora, de azert volt sulya,plane h egyben hagytuk a 2 elemet) az agy helyere es viszont. Illetve, az agy atment a pasi szobajaba (mondhatnam, h visszakerult eredeti helyere, mert amikor bekoltoztunk, az volt a csaladi halo, aka Master Bedroom, aztan lett belole gyerekszoba, majd vendegszoba, majd a pasi lett benne a vendeg, hat most Master lehet, az agy megvan hozza), az o, amugy vendegagynak kitalalt kihuzhatosa meg atjott hozzam, mert az kisebb es a benyiloba eppencsakhogy fert volna el a masik. Mar csak az a kerdes, h a en fakir emberem miert nem sirt soha, h ezon a vackon nem lehet aludni, ui mar a harmadik ejszakat toltom rajta, tehat az ujdonsag varazsa elmulhatott volna, viszont meg mindig nem aludtam at az ejszakat egyben. Most nezegetek uj agyakat. Igy jart a pasi, ha kinyitja a szajat, neki lehetne szep uj agya, igy meg nekem lesz :P

Mar csak a ruhaimat kellene a gyerek szobajabol visszapakolni a szekrenyekbe (siman oltozkodom a szaritogepbol), a fel szobajat elfoglalja a bazi doboz, de most eppen sut a nap, ezert kimegyek a kertbe, meg kulonben is talaltam egy jo blogot, azt is olvasni kell valamikor ugyebar.

Gyerek otthon a nagyikkal, ember az unokaoccse legenybucsujan valahol a Midlandsben, en holnap repulok a gyerek utan, este a pasi visszater (a labasjoszag ugye), aztan csutortokon csaladegyesites minden csaladtaggal, leven a fiukutya is hazater a fegyelmezotaborbol vegre es alhat megint az agyamban a paplan alatt :)

No comments: