Tuesday, April 9, 2013

Transport Museum

Budapest, ize khm, sokkal tobbre/jobbra emlekeztem, de talan csak az a baj, h voltam a londoniban parszor. A legjobb az volt, h elvittuk a hugom legkisebbjet, aki eppencsak 3 volt januarban es gigacuki, valasztekosabb a beszede mint sok politikusnak, igencsak bekes joszag, amikor ugy du 2 korul (reg alvasidoben) mar laposakat pillogott csak, akkor sem volt rinya vagy hiszti, ucsorgott a szekeken es kommentalta az Eletet a maga gigacuki modjan. Egy baja volt, h nem utaztunk buszon is, de le lehetett szerelni azzal, h kismetroval is meg nagymetroval is utaztunk, meg fogassal, meg villamossal (regivel es ujjal persze) es meg trolival is, ami majdnem busz csak elektromos a kipufogoja (mondta o). Ket battyal a muszeripari es gepeszeti ismereteanyaga hatarozottan melyebb mint az enyem, jokat tarsalogtak a kuzinnal a kbozo mozdonyfajtakrol meg fekekrol. Kuzin is gigacuki volt a haromevessel, siman magyarazott neki a tort magyarsagaval meg sok turelemmel es kedvesseggel.
Szoval a tegnapi adminisztracios fiasko utan a mai nap kifejezetten derus volt a haromeves Kucubacsival, imadnivalo es gyonyoru :)
Remeljuk holnap is jo lesz, amikor ocsem jon a maga harom csemetejevel, a legkisebb eppencsak ket honapos, ot meg nem visszuk sehova.

No comments: