Sunday, March 14, 2010

Surf

Hogy vegre valami pozitivrol is beszamoljak, elindult a szorfszezon. Tegnap apja elvitte a gyereket, befizette az eves tagdijat, vett neki egy 5mmes teli ruhat es egy vastag bakancsot hozza, nekem egy belelt rashvestet vagy mi a neve, viszont szorfozos szel hianyaban sajnos nem volt (a vekony jegborrol nem is szolva, bar az nem riasztotta el a gyereket semennyire). Mikozben a pasi a kulso irodaban intezte az adminisztratorcsajjal a penzezest, addig a gyerek a szokasos nemszende modjan magyarazott nekik valamit, mire a belso irodabol kiorditott a 2 vezeto oktato, h "itt a Kispista" es kijottek, h udvozoljek. :) Annyira jo hallani, hogy van, ahol nem csak rosszat hallok rola (megint volt valami iskolai megmozdulas, ahol o volt esmet a rosszgyerek...), hanem ahol szeretik, orulnek ha jon. Megint felvettek gyerek tagdijjal a junior szerda esti klubba, a csaj mondta a pasimnak, h ne aggodjon a 14 eves minimum korhatar miatt, az amugyis csak iranyado, a klub meghivasos alapon mukodik, csak azoknak, akik bizonyitottak, h tudnak magukra es masokra figyelni-vigyazni, hogy ertik amit csinalnak. Az en kis diszpraxias ketballabas babacskam :)
Penteken meg a kadettek mondtak, h mehet jovo kedden is kivetelesen, kalapozni voltak es olyan batran-ugyesen csengetett be vadidegenekhez es huzta ki beloluk az aprot, h viszik kedden is, amikor igazabol csak a 12+ kolkek jarnak. Ez meg olyan buszke magara, hogy nott 2 centit a hetvegen. :)

Csak en vagyok lassan egy hettel lemaradva a tanulmanyaimmal, de sebaj, 2 het es itt a majdnem 1 honapos tavaszi szunet, nem is tanitok semmit, majd nyomhatom az integralt :PPP

No comments: