Sunday, March 21, 2010

revidealodom

egy piciket

Az ugy volt, h tegnap jotekonysagbol elmentunk szerencsejatekozni a kadetokhoz, fogadtunk 16 fontnyi pizt es nyertunk 1et, as usual, bar majdnem nyertunk egy pezsgot is, de aztan azt megsem. Remekul szorakoztunk, pedig csak en ittam, pasi onfelaldozoan vezetett (a kilometernel kisebb tavot az eso miatt nem tettuk meg gyalog, bar sztem amugysem tettuk volna, lustadisznyok). Szoval ott habzsidozsiztunk, amikor beszelgetve az egyik szulovel, aki az SZMK elnoke, kiderult, h o nem tudta ki a mi gyerekunk, illetve a gyereket ismerte persze (ki nem? :) ), de a relaciok nem voltak tisztak. Na amikor rakerult a sor, h ki is a mi gyerekunk es hova jar iskolaba, akkor elmeselte, h regi jo baratok a lekoszono igazgato-osztalyfonokkel, aki a gyerekemet, mikor valahogy szoba kerult h mindketten ismerik, csak siman zsenikent mutatta be a nonek. Aki addig sem tartotta hujenek persze, de a tanara altal zsenikent aposztrofalva megis mas szinben tunt fel a zizisege is :)
A gyerek penteken kijelentette, h a kedvenc tanara Mr JJ (tavalyi osztalytanito, rugby edzo), de a legviccesebb az iskolaban Mr H (es ezeket a roviditeseket nem en alkalmazom szemelyisegi jogi policybol kifolyolag, a gyerekek hivjak igy a ferfitanarokat :) ) es o nagyon kedveli es kozepiskolas koraban is akar jarni hozza mindenfele sportokra, ami igazabol nem szeretnek (nem ohajtom anyagilag tamogatni oket), de nincs igazi ervem a gyerek fele, majd meglatjuk mi lesz.

Ugyhogy ugy dontottem, h ha nagy ajandekot nem is, de egy uveg bort fog kapni, barmennyire utalom is, mert a gyerek szereti es lathatolag o is ertekeli a gyereket es ez a lenyeg.

Nemmellesleg volt am nagy imelbotrany abbol, h az evvegi promra meghivjuk-e Mr H-t. Az otletet egyetlen anyuka partolta, a tobbiek nagyon kemenyen mentek neki, en visszafogottan nem nyilatkoztam, bar en mar korabban nem 1x megirtam mit gondolok. Na de lassan vege is, engem nyomaszt is egy kicsit, azert nem volt rossz az itt eltoltott 7 ev (kis kivetelekkel)

No comments: