Tuesday, October 13, 2009

Kenyer

Napok ota eloszor sikerult tisztessegeset sutnom. Idonkent ramszall valami atok es nem megy rendesen. Tegnap probaltam toad-in-a-hole-t kesziteni, immaron harmadszor (a masik 2 igazabol yorkshire pudding volt, de az ugyanaz, csak az elobbiben van kolbasz) es megint totalis csod lett belole. Gyerek kommentjei:
-biztosan olyan receptet talaltal a neten, amit meg nem probaltak ki (nem netes recept volt, konyvbol probalkoztam)
-konyvben sem mindig jok a receptek (na itt osszecsokoltam, edes pofa volt :) )
-legkozelebb kerdezd meg H-t (pasi novere, dijnyertes a YP-ja, MINDIG csinal a gyereknek ha megyunk, mert meg imadja, de nem jutott neki, csak egy bena anya, aki keptelen csinalni, szegyenszemre boltban veszek idonkent, de ez kb annyira ciki, mint a mirelit galuska), hogyan kell csinalni...

Nem adom fel, holnap is megprobalom, 1 tojasbol palacsintateszta sutoben megsutve, eskusznek ra, h elronthatatlan, habakker, nekem MINDIG sikerul elrontani, ez az en Moby Dickem vagy mim. Gyerek dicsosegtablajara meg az is felkerul, h MEGETTE a nyers palacsintat (belul meg folyt egy kicsit) szo nelkul. Holnap csinalok nekik chiliconcarnet, a renomemat visszaszerzendo :P. A YP-ot csak akkor kapjak meg, ha eheto lesz.

No comments: