Tuesday, October 13, 2009

Anyos laba

Eltorte konkretan, az otodik metatarsaljat (mikor eloszor mondta a sogornom, meg kellett kerdeznem, h az merre van a testeben ugy kb), ami a kislabujj labkozepen levo csontja. Nem gipszelik, pihentetnie kell, felpolcolva lennie es nem jarnia rajta. Na ez utobbi nehezen megy, amilyen izgaga 76 evesen :P
Lementem hozza tegnap, amint a gyereket osszeszedtem es az apja is hazajott, mar csak h meggyozodjek rola, h elvan tenyleg, mert a telefonban nem tunt nagynak a baj. Szerencsere rengeteg a baratnoje a faluban, felvaltva szorakoztatjak, nala tartjak a gyuleseket, hozzak neki a kajat, nem kellett furdetni sem, ahogy a pasi josolta karorvendve, lezuhanyzik szepen, le lehet ulni a zuhanyfulkeben.
Amugy megvagyunk, gyerek kamaszodik, vagy nem tudom, hova tunt az en tundibundi udvarias kisfiam, ki ez a pimasz lakli a pottyos orraval, nehezen fogok vele megbaratkozni, ha ez marad itt veglegesen, meg remenykedem, h a regi visszajon inkabb. :P Irt ma egy oneletrajzot, a semmi kis 10 evebol sikerult 1 egesz oldalt skribalnia, illetve nem is skribalta, vakon gepelte, banyek, TENYLEG tud gepelni, az a tudomany szamomra a zseniseg egyik biztos jele, h valaki ide nez es oda kattog :). Volt benne A... "az olasz apukam", meg A... az angol "mostani" apukam, gyujto :P.
Kiszamoltuk, h eddig 8 kbozo lakasban es 3 kbozo orszagban elt mar.
Az idojaras meg elkepeszto, ma este kicsit bekapcsolt a futes, de csak ugy mutatoba, vagy mert oktober kozepe van, amugy siman eleg napkozben a rovid ujju polo, sut a nap meg minden.

No comments: