Tuesday, July 20, 2010

Vakacio


Szombaton nekem is kitort a nyari szunet. Meg a hoseg is, ami az alacsony vernyomasommal es a nulla eronletemmel oszilegy szindromat okoz, csak lezengek, egesz nap aludnek, pedig mennyi dolgom lenne. Eddig az volt a program, h reggel vitorlazas a gyereknek, nekem kozben tanulas, aztan kozosen nyelvtanulas, felvaltva olasz es magyar, delutan szabadido es hazimunka, este meg valami gyakorlas, matek, angol, nekem is tanulas, aztan kiki amihez kedve van. A program szep, de mar az elso nap borult. Mara vilagos, h ha idoben be szeretnem fejezni a C fejezetet (aug elejen dolgozatbeadas), akkor bele kell huznom, hiszen most szombattol jovo vasarnapig kb csak ruhat valtani jovok 1x haza, amugy nyomom a matekot ezerrel.
A lakas olyan amilyen, de mostanaban nem varunk vendeget es erosen visszatartom magam anyos (lelkifurdalasbol kifolyolagi) meghivasatol, pedig tuti jol esne neki.

Gyerek egesz vasarnap vitorlazott a kadetokkal, fotodokumentalva :). Rajott, h bezony vitorlazni meg a szellovaglasnal is kulabb, hat igy jart, 3 eve csinalhatna :P

No comments: