Tuesday, April 20, 2010

Rovancs

Az ugy van, h a sogornommel havonta 2x talalkozunk hetfo delelottonkent (amikor mindketten szabadok vagyunk, viszont a csatolt reszek nem azok :P) es felvaltva egymas hazaban segitunk egymasnak valami projectben, meg eszunk valami finomat, iszunk kavet es persze kipletykaljuk az osszes jelen nem levot. Ez az elmelet. A gyakorlatban sokkal ritkabban jovunk ossze es nekem sokkal tobbszor segit o valamiben, mint en neki, de igy is mukodik.
Tegnap ismet o jart itt es meg jo, h a zafiraval erkezett, mert a clioval asszem bajban lett volna. 15 40 literes szemetzsaknyi cuccot vitt el cseritibe es ebben gyerekholmi nem is volt, arra a kozeljovoben lesz jelentkezo. Olyan farmertol szabadultam meg vegleg, amibe 25 eve fertem bele utoljara, amikoris a hugom, aki akkor is palcikavekony volt, cserelte el velem az ovet, az en eredetileg nagyobbamert, mert o szerette, h "buggyos" (boldogult 80-as evek es repanaci :PPP), ram meg az o igazan szukje is meg jo volt. De mar nem altatom magam, h valaha is 36-os nadragban fogok jarni :).

Es meg mindig nincsenek oriasi ures polcok a szekrenyeinkben, meg mindig siman birnek 2 honapig mosas nelkul is tisztaban jarni, semmi igazi urugyem egy shoppingspree elkovetesere :PPP
De valamiert igy is jo erzes.

1 comment:

marta said...

Azzal a shoppingizével azért várj meg :) futunk majd egy ámokot :)