Wednesday, April 22, 2009

Kocsikulcs

elveszett. Az egyetlen, mert nekunk minden kocsihoz csak egyet szoktak adni, nem tudom miert. Uj autot ritkan veszunk, talan ezert. 3 eve jut idonkent eszembe, h kene masolat, el fog veszni az az egy es mi lesz velunk, de a gondolatot valamiert sosem kovette tett. Mazli, h van masik auto (szinten 1 kulccsal), massziv logisztikaval megoldunk mindent. Masik mazli, h a kocsit a kulcs elvesztese elott nyitva hagytuk, legalabb bele lehet nyulni pl a papirokert. Es megamazli, h a korabbi melohelyemhez kozeli, azota ugyan nem tul praktikus szerviz minden gondunkat megoldja, ha nem is ingyen, de olcsobban, mint a meg messzebb levo markaszerviz. Amely markaszerviz az auto mindenkeppeni bemutatasat varta volna el, ami annyit jelent, h lebontom a keritest es kirancigalom a kocsit. Vagy hivok egy darut es azzal kiemelem. Hujek.

A lenyeg, h hetvegere (vagy jovo hetre) lesz kulcs, addig egy kocsival buveszkedunk. Aztan meg ugyis elokerul, a mi kis bermudaharomszogunk semmit nem tuntet el veglegesen, elobbutobb mindent vissza szokott adni. Nem amikor nekunk kenyelmes, de ne legyunk telhetetlenek. Szoval nem unatkozom, telefonalgatok ezerrel, szervezkedem, mire nem jo a htb elet ;).

A legszebb, h a nyitott, a haz elott parkolo autoban volt egy keszlet lakaskulcs is. Nehogymar csori betoronek izombol kelljen bejonnie, meg elvagja a kezet a betort uveggel, vagy meghuzza a derekat szegeny. Mar sajat magam szamara is hihetetlen, amiket muvelunk...

No comments: