Monday, January 6, 2014

Paleo

Mar a szo is idegesit, ami persze butasag, de megengedem magamnak, h butasagokat is csinaljak idonkent.
Kedvelt blogokat nem olvasok tobbe, mert minden masodik recept "paleo", jelentsen ez barmit.
Mert meg abban sem vagyok biztos, h mi ez. Cukor- es finomitott szenhidrat mentes? Az osember egy csomo minden mast sem evett ezeken kivul. Nehezen tudom elkepzelni, h nagy szelet szinhusokkal lakott jol, tessek megenni a belsosegeket is, mindent, szemet, agyat stb. Egy angol csirkenek feje sincs soha meg laba, a kinai diszkontba kell menni ha vki olyat akar latni (bar ott aztan vehet meg sertesmehet is, ott aztan tenyleg minden van).
Lattunk mar gasztrodivatokat jonni es menni, ez is elmulik elobbutobb.

Azt hiszem az a legnagyobb bajom az oregedessel, h egyre kevesebb uj dolog van az eletemben es egyre tobb mindenre csak bolintok, h ezt is lattuk mar. Meg emlekszem a tavalyi karacsonyra es a mostani is alig mult el, nemsokara meg kezdhetunk keszulni a kovetkezore. Azt hiszem, a legnagyobb kariajim az lenne, ha elmaradna a karacsony :P
Annyi tervem volt, h miket csinalok a szunet alatt es kb egy kivetellel semmi sem valosult meg. Jo, a pasi ma delutanra lett kesz a szgeppel (meghalt a masik), anelkul meg nehez, nem fogok minden templatet ujragyartani. Jokat foztem (es ettunk). Legyen ennyi eleg (legyen?)

No comments: