Thursday, March 22, 2012

tizenharom

megorizve hagyomanyainkat, iden sem teszek fel ilyen volt, ilyen lett kepeket, tobbek kozott azert sem, mert bizonyos evekbol talan nincs is...
Tegnap nalam volt a gep, ami csak azt mutatja, h osszeszedettseg teren javulo tendenciat mutatok, de a harmadik kepnel meghalt az aksi, ami azt mutatja, h azert van meg hova fejlodni.
Elvittuk az unnepeltet meg ket haverjat, ennyien ferunk ugyanis egy autoba, tenpin bowlingozni es egy Cosmo nevu panworld etterembe enni, mindharom kiskoru remekul erezte magat. Az enyem missziojanak tekintette h vegigegye a valasztekot, amit persze nem bantunk, ui 17 fontert fejenkent ket oran at lehet zabalni. Szerintem siman megettuk a 17 fontnak a duplajat is. En mar jartam itt, tehat nem mennyisegre mentem, hanem inyencsegekre, haromszor hozattam homart, igaz csak egy darabot adnak egyszerre, de sebaj, a harom egyutt mar majdnem egy egesz volt. :-)
Jellemzo, h a masik ketto rendszeresen otthagyta amit kihozott, ui ok az enyemet kovettek, viszont meg eletukben nem ettek sushit vagy rantott algat, a csiposebb dolgokrol nem is szolva es nem nagyon izlett nekik, maradtak a pizzaszeletnel meg a sultkrumplinal. Az enyem meg ugye kozmopolita es sznob, remek kombinacio mindenfele egzotikus etelek kiprobalasahoz.

Nemmellesleg azt is jo volt latni, h ez a ket fiu tenyleg kedveli, nem csak elviseli ot, remekul elvoltak vegig. Az uj telefonnak meg orult mint majom a farkanak, talan meg hasznalni is fogja rendeltetesszeruen, nem csak jatszani :-P

No comments: