Thursday, August 27, 2009

Szunet vege

Meg egy het es kezdodik az iskola, kicsit sajnalom is. Nagyon jol kialakultunk a heten, delelottonkent kezirasgyakorlas es 1 ora vizsgarakeszules (egyre jobban belejon, egyre kevesebb hibat vet, igazabol mar csak buta kis hibai vannak, pl huzz ala 2 szamot, de o csak egyet huz ala, mert nem figyel elegge), utana szabadprogram es ebed, aztan ugyanez delutan, csak mas tantarggyal. Nem tiltottam direkt, de se tv, se szgep, se wii vagy egyeb villanyos szorakozas nem volt, viselkedik is szepen, kedves, turelmes. Kicsit rinyal ertuk, de valahogy mindig leszerelem, olvas inkabb, vagy szerel valamit, rajzol, szinez. A legjobb lenne ezeket kb teljesen kiirtani az eletunkbol.

Mindezekutan volt a szorf, aztan vacsora, kozos teve vagy zenehallgatas (rakapott a REMre), vagy olvasas es agy.

A jovo heten a szorf helyett uszas lesz, en tanitok 3 napot, szunidovegi minikurzus. Hetfon itt bankholiday lesz, atmegyunk a sogorekhoz, anyos is velunk lesz majdnem egy hetet holnaptol, tudok elni ;).

Felcsillant a remeny, h egy kis varatlan penzbol elkezdhetem a konyhafelujitast, de aztan gyorsan leszalltunk a foldre es inkabb hitelkartyat torlesztunk, meg igy is marad jocskan. Viszont, ha igy haladunk, talan megis eljutunk tel vegen Izlandra, a Lonelyplanet konyvet mindenestere megveszem, artani nem fog :).

No comments: