Tuesday, May 26, 2009

Megvagyunk

Kitort a koranyari szunet, gyerek delben szellovagol (tegnap nem annyira, de ma fujt derekasan es allitolag holnap meg jobban fog, allitolag ma vagy 10x beborult es az is igaz, h tegnaphoz kepest kekrefagyva jott ki), en nem dolgozom, pasi meg az iroda elneptelenedese okan itthonrol dolgozik. Van rendesen reggeli-ebed-vacsora kozosen, asztal mellett, kedvemrevalo a kispolgari idill.

Kozben garazst pakolok, keszulok a hetvegi udulesre, fozok, sutok, molyolok.

Garazspakolas kozben megtalaltuk a rolleremet (igen, par eve en kaptam valakitol), korberollerezte vele az utcat, egesz ugyes, ezzel akar iskolaba jarni.

Olyan regen nem irtam, csak gyulnek a tortenesek, 2 hete itt volt anyos, sajnos 5 napra, en meg 3ra vagyok kalibralva, de tuleltuk. Aztan a mult het vegen a sogoreknal grilleztunk a kertben, ott is talalkoztunk, csutortokon este meg megyek erte megint, nem sok uj rancunk lesz miota utoljara talalkoztunk.

A nagy hir, h hirtelen felindulasbol kifolyolag vettem egy kinyithato borkanapet az ikejaban, a bargain cornerben, hehe, mindig ott kezdek. Masnap hazahoztak, vegulis izgalommentesen a helyere kerult, bar hiszti volt azert ittott, merthogy mi lesz ha, de nem lett. A masikat feltettem ebayre, azzal, h aki megnyeri asap vigye a fenebe. Megnyerte, majd elment udulni, szerdan (holnap) jon erte. Franko nagyon a 2 kanape a nappaliban, se takaritani se semmit nem tudok tole. Ha holnap idejon (mar ha egyaltalan) es kitalalja, h megsem kell, hat felrugom a Holdba... Remelem olvas es most jol megijedt :PPP

Aztan annyira belendultem az ebayezesbe, h most gyorsan kiarusitok egy csomo egyeb holmit is, sosemhasznalt focicsukat, kinott favonatot, nyulavesztett nyulketrecet, hadd legyen tobb helyunk.

Hosszuhetvegezni meg  ide megyunk. Visszuk anyost is, nagyon boldog tole. Eloszor ugy volt, h csak harman megyunk, o, a gyerek, meg en, de halisten ra birtam venni a pasit is h csatlakozzon, legalabb nem kell mindig nekem szorakoztatnom, ha nem lesz kedve jonni valahova, marad a pasival, az amugy is dolgozni akar. En meg mar ezt sem banom, csak legyen velunk.

No comments: