Saturday, August 1, 2015

Pakolos

Dobalok ki mindenfelet, neha olyat is, amit nem kene, pl a meg mindig itt levo futonagyhoz tartozo asztalt, ami nelkul nem agy, csak kanape. Basszus, pont most jonnek vendegek es valakinek muszaj lesz a nappaliban aludnia, de h kinek, az meg nem vilagos.
Elmentek a bringak, meg a tobbi aprosag, de az egyik bicjt meg nem fizettek ki, a masikat meg vmi felnotas nyerte meg, aztan kiderult, h nem is ilyet akar, kapja be.

Emma belepett az eletembe kb 3 hete, MS beteg es segitek neki, mindenfele napi dologban, de leginkabb tornazni es uszni. Remek a humora, vele lenni ad egy sperspektivat (sic!) a rogvalosagnak, mindjart nem akkora teher a kutyakat kivinni, ui en kepes vagyok oket kivinni...

Holnap krikett meccsre megyunk Guildfordba, piknik stb, mint tavaly, sutok sutit meg csinalok sajtot (ezt nem a piknikre, nem lesz kesz).
A sajt recept: 3L kek tej 35 fokra melegitve lassan, 3kk olto bele, egy orat all, most fogom leszurni, aztan a tobbit majd hozza kell irni ehhez, mert meg nem tudom. De jo lenne, ha lenne receptem, a neten mindenfele katyvasz van ezugyben.

1 comment:

kisrumpf said...

Milyenek a csirkéid? Még nem olvastam vissza, amolyan ketreces, mentett csirkék?