Friday, December 28, 2012

Evvege

Hu de regen irtam es most sem irnek, ha nem kellett volna bejelentkeznem egy masik blog kovetesehez.

Es akkor omlesztve, tomondatokban, mindenfajta sorrendiseg nelkul.

Lanykutya is semleges nemu immar, meg kopasz a pocakja, de 2 het alatt a vagas szinte csak emlekszeru halvany vonal. Kezd lenyugodni, vele amugyis sokkal kevesebbet aggodunk, mint Harival, o is milyen agyament volt, aztan milyen kis jolnevelt urifiu lett belole.
Van 3 uj tyukunk, kutyaeledel-szokevenyek, ex-bat lanyok. egy egeszen kulturaltan nez ki, egy meg botranyosan kopasz, enyhen keselyus kinezettel. Par nap alatt rajottek, h az etetoben etel van, ami eheto (ok az egeszen apro taphoz voltak szokva, en meg a nagyobbra preseltet adom, sztem gazdasagosabb, tehat az elso napokban beaztattam a preseltet, h morzsalodjon), meg h magara valamit is ado tyuk a tojodobozba tojik es nem a kifutoba, ahol_eppen_kiesik_belolem_az_a_tojas mentalitassal. Azt is megtanultak, h a hazikoban jobb aludni, mit a kifuto sarkaban osszebujva, erre kellett majdnem egy het.
Van uj kutya a szomszedban is, kint tarthatjak a teraszukon, mert nincs olyan napszak, h ne ugatna, ha mi kimegyunk.
Megcsinaltam a kettes szintu edzoit, de meg mindig nem erzek kisertest, h edzoskodjek, eleg felesleges 650 font volt (nem szamolva az odautazgatas stb koltsegeket meg a kieso keresetet)
Van uj mikro-grill-legkevereses sutom, meg kapott a konyha granit munkalapot, legatyasodtunk esmet, de hat ez csak penz, majd lesz masik.
Gyerek igen jol funkcional az elmult hetekben, elotte volt kis zavar a mukodeseben, de megjavult, vagy a mi turokepessegunk nott, de mindegy is, beke van itthon. Szerepelt a karacsonyi koncerten is a zenekarban a klarinetjaval. Altalaban a tanarok irjak a hangszerelest, merugye ez nem egy standard szimfonikus zenekar, van hangszer, amibol egyaltalan nincs, oszt at kell irniuk a darabokat arra, ami van. Meg a zeneszek szintjet is figyelembe kell(ene) venni, ez az en gyerekem eseteben iden nem jott ossze, o Grade2, a darab raeso resze sacc/kb Grade5 volt, laza gy het alatt kellett megtanulnia vagy 5 uj hangot a klarineton, plusz a darab persze, de megoldotta.
Andy elso karacsonya volt ez miota sajat cege van, h A) nem dolgozta vegig meg az ajandekadast is szinte, B) nem sohajtozta vegig, h decikiakliensekmitszolnakhogynincskesz. Orulunk Vincent.
Beazik a sufni, ami azert nagyon gaz, mert masfel eve csinalta meg a szomszed es sztem jol, de a padlorako kreten osszejarkalta, azt meg a bitumeneslemez nem szereti es azert is gaz, mert a sufniban tarolt minden peneszedik a nedvessegtol, tyuktap inkluziv, gaz :(. Viszont a szomszednak csak eppen megemlitettem, masnap atjott egy bazi foliaval es tavaszigjolesz felkialtassal megcsinalta, most tenyleg nem azik, tavasszal meg csinal ra vmi tutit. A kifuto tetejet valami jegveres szaggathatta meg alaposan mert tele van otcentis lukakkal, azt mi foldozgattuk be ragasztoszalaggal, de muszaj lesz azon is elgondolkodni. Ez a tyukozas projekt meg mindig nem hozta be az arat asszem, viszont a friss tojasnak nincs parja.
Csinalom az iskolai uszoklubot es felkertek a junior kadetok oktatasara is, ha vkit erdekel itt a syllabus, most ezen dolgozom, h program legyen belole :) http://www.sccheadquarters.com/juniors

na egyelore ennyi, nem jut eszembe tobb, pedig biztosan volt mindenfele egyeb is.

No comments: